Meer resultaten voor wax heren

wax heren
 
Brazilian Wax Salon Wax Heren.
Prijslijst wax heren. Prijs is inclusief bilnaad, voor en nabehandeling. Voor de overige lichaamsdelen gelden onderstaande tarieven.: Buik en borst. Onder en bovenbenen. Onder en bovenarmen. Totaal body wax. Deze tarieven gelden vanaf 1 januari 2016. Onze tarieven zijn inclusief 21% b.t.w.
Heren Haarwax kopen? BESLIST.nl o.a. Schwarzkopf, Wella, L'oréal.'
De TIGI B for Men Matte Separation Workable Wax is speciaal ontwikkeld voor heren met een hippe haarstijl. Hij biedt een sterke Hold en natuurlijke finish. Speciaal voor een look die gemakkelijk te restylen moet zijn en toch een sterke versteviging nodig heeft.
Waxjassen Waxjassenshop Grootste collectie waxjassen.
Hunter Waxjas Classic Outbackstoere, lange waxjasdit, model wordt gedragen door dames en heren Nu tijdelijk met een gratis blikje wax. Op werkdagen voor 20uur besteld is morgen geleverd. Hunter Waxjas Classic Outback Zwart. Hunter Waxjas Classic Outback, stoere lange waxjas, dit model wordt gedragen door dames en heren.
Wax Beauty HOME.
Els houdt van rituelen en zoekt het geluk in het kleine. Het waxen is voor haar een rituele handeling. Wax Beauty biedt twee labels voor dames en heren: Wax Beauty, Professionals in waxen en Beauty Brows by Wax Beauty. Wax Beauty, professionals in waxen.
Haarproducten voor mannen: het verschil tussen wax, clay, pomade etc!
Wat het ene merk een putty noemt, noemt het andere merk een wax of fiber, maar het komt redelijk op hetzelfde neer. Een putty is wellicht iets minder droog en stug in vergelijking met een wax en zou je daardoor kunnen positioneren tussen een wax en een paste.
Waxen voor Mannen Delete Professionals in Waxing.
Proud sponsor of Waxen bij een Delete Professionals in Waxing wax bar. Bij een Delete Professionals in Waxing wax bar kun je voor al je wax behandelingen eindelijk terecht bij een gespecialiseerde wax salon of wax bar. Delete Professionals in Waxing heeft 4 wax salons in Amsterdam Amsterdam Oud West, Amsterdam De Pijp, Amsterdam Piet Heinkade en Amsterdam Zuidas en wax salons in Eindhoven, Den Haag, Rotterdam, Laren, Utrecht en Den Bosch.
Prijzenlijst Harsen, Waxen en Ontharen MannenBrazilian Wax Salon Rotterdam Angels Beauty.
30 minuten De behandeling duurt maximaal 30 minuten bij heren die eerder een Boyzilian / Brazilian hebben gehad. Boyzilian / Full Brazilian Wax inc. bilnaad / Hollywood Wax Eerste Keer max. 45 minuten Brazilian wax voor de heer die voor de eerste keer een Boyzilian / Brazilian Wax laat doen.
Harsen voor mannen The Waxing Shop.
Harsen van geslachtsdelen van mannen c.q. Hoewel vrouwen bij een Brazilian Wax een keus hebben uit verschillende harsmethoden, hebben mannen bij het harsen van hun geslachtsdelen geen keus. De enige methode om het mannelijk geslachtsdeel te harsen is met harde striploze hars.
Boyzilian wax Heren Groningen.
Heb je twijfels of de Heren wax wel iets voor jou is, neem gerust contact met me op of kijk voor meer informatie op mijn andere website wax-salon.nl waar meer informatie te vinden is over de Boyzilian wax. Wax menu heren.
Is er ook wax voor mannen? The Wax Bar.
The Wax Bar geeft mannen een hygiënisch en verzorgd gevoel en zorgt er voor dat je je minder druk hoeft te maken over je transpiratie. Naast het waxen van de grotere lichaamsdelen, zoals rug, borst en benen, biedt The Wax Bar ook kleinere behandelingen voor mannen aan.

Contacteer ons